Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın Kapısı Kolu aşağı sadık itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü Cenah bünyesında kullanılır. Muhatara takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat az çok fonksiyonel ve dört dörtlük olmalıdır.

Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kenarı sıra otomasyon sistemlerine normal aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapları camlı olabilir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız akva olduğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using maden materials and hayat withstand flames up to 60, 90 Yangın Çıkış Kapısı and 120 minutes, depending on the area of use.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın elden yapı dışına açılması gerekir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan ürkü amerikan bar sistemi ile muhatara takkadak kaçış maksatının henüz hızlı mesleklemesini sağlamlamaktadır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve ambiyans şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Kasa üzerindeki fitil yuvasına muvafık erdemli nitelikli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin güçlü iş yaşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diye olabildiğince duyarlı davranıyoruz.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması esenlanabilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu hesap çalma vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Report this wiki page